Rijopleiding in stappen

Met een Rijopleiding in stappen (RIS) leer je stapsgewijs en met vier achtereenvolgende modules autorijden. Door stap voor stap de auto onder controle te krijgen en te werken aan je deelname in het verkeer, word je op veilige wijze voorbereid op het moment dat je je rijbewijs gaat behalen. Pas wanneer je het ene onderdeel van de Rijopleiding in stappen beheerst, ga je verder met de volgende stap. Na de eerste twee modules wordt er een toets afgenomen door je eigen rij-instructeur, terwijl de toets ter afsluiting van de derde module een soort generale repetitie ter voorbereiding op het praktijkexamen is. De laatste toets is het praktijkexamen zelf bij het CBR . Tijdens de Rijopleiding in stappen bereid je je met behulp van ‘huiswerk’ voor op je rijlessen.

De voordelen van een Rijopleiding in Stappen

Welke voordelen levert de Rijopleiding in Stappen op?

  • Het slagingspercentage van kandidaten die een Rijopleiding in stappen hebben gevolgd ligt, dankzij de kwaliteit van de opleiding, aanzienlijk hoger dan dat van andere leerlingen.
  • Je begint beter voorbereid aan je deelname in het verkeer.
  • Met een Rijopleiding in stappen heb je een goed inzicht in je vorderingen en verbeterpunten.

Gratis informatie aanvragen?

Op Rijscholenvergelijker.nl heb je de mogelijkheid gratis informatie aan te vragen van rijscholen in je eigen omgeving. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van enkele gegevens en wij zorgen ervoor dat rijscholen in jouw buurt zo snel mogelijk contact opnemen. Het is vervolgens aan jou om je goed te laten informeren: hoe zit het met de uurtarieven? Waar ligt het slagingspercentage het hoogst? Kan ik bij de betreffende rijschool terecht voor een Rijopleiding in Stappen? Kies de beste rijschool zodat je goed voorbereid de weg op gaat en bespaar honderden euro’s op je rijbewijs!