Praktijk examen meteen goed afleggen?

Al na één keer slagen voor je praktijk examen; wie wil dat nou niet? Om die kans te vergroten, is het belangrijk dat je voor een goede rijschool in de omgeving kiest. Niet voor niets heeft de ene rijschool een beter slagingspercentage dan de andere. Wil je weten welke rijschool jou binnen afzienbare tijd perfect kan voorbereiden op je praktijk examen? Op Rijscholenvergelijker.nl kun je gratis informatie aanvragen van verschillende rijscholen bij jou in de buurt.

Praktijk examen voorbereiden

Er zijn verschillende manieren om je goed voor te bereiden op het praktijk examen. Het CBR bedacht eerder al de tussentijdse toets , om de druk van het praktijk examen deels weg te nemen. Deze toets kun je zien als een soort generale repetitie van het praktijk examen, waardoor je precies weet hoe alles er aan toe gaat tijdens het examen. Bovendien kun je bepaalde onderdelen (de bijzondere manoeuvres) tijdens de tussentijdse toets alvast afsluiten. Daarna kwam daar de Rijopleiding in stappen (RIS) bij, waarbij je stapje voor stapje wordt voorbereid op je praktijk examen. In beide gevallen wordt de slagingskans voor je praktijk examen aanzienlijk vergroot. Natuurlijk is het ook belangrijk dat het klikt tussen jou en je rij-instructeur, dus laat je van tevoren goed informeren door verschillende rijscholen.

Gratis informatie

Rijscholenvergelijker.nl maakt het mogelijk om je gratis en vrijblijvend te laten informeren door meerdere rijscholen in jouw regio. Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is het invullen van enkele gegevens. Zij nemen de volgende dag al contact met je op, waarna het aan jou is om in te schatten welke rijschool jou het snelste en beste kan voorbereiden op je praktijk examen!